(H)eerlijk eten, goede zaken
background

Onze werkwijze

Bestellen

Via de website maakt u gemakkelijk een keuze tussen een ontbijt,- of lunchpakket. U geeft het aantal personen aan, de datum en de tijd dat uw ontbijt of lunch plaats vindt.

Image

Afrekenen

Nadat u uw bestelling heeft toegevoegd aan uw winkelwagen kunt u de keuze maken om de bestelling te bevestigen en de betaling te voldoen.

Wij denken met u mee

De bestelling dient minimaal 2 dagen voor aanvang van de gewenste datum voldaan te worden. Bent u last minute opzoek naar een ontbijt of lunch dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om samen te kijken of er nog iets te regelen valt.

Bezorgen

Caithering bezorgd de pakketten binnen een straal van 20 km hemelsbreed gratis. Buiten een straal van 20 km hemelsbreed brengt Caithering 10 euro extra in rekening.

Account

Voordat u een bestelling plaatst of gedurende het bestellingsproces heeft u de optie om een account aan te maken. Wanneer u een account aanmaakt kunt u daar uw bestellingen en gegevens in terug vinden. Ook kunt u vanuit uw eigen account alle facturen van de door uw geplaatste bestellingen downloaden.

Wilt u geen account aanmaken dan krijgt u alle informatie uiteraard via de mail toegestuurd.