(H)eerlijk eten, goede zaken
background

Over ons

De liefde van de mens gaat door de maag, dat klopt. Geef jij jezelf en je partners, werknemers, vrienden en familie dan ook die liefde waar we allemaal naar verlangen: een goede maaltijd? Of ontbijt je altijd maar met hetzelfde? Een snelle boterham met hagelslag, een broodje bal van het tankstation of een kant- en klaar salade van de supermarkt? Dit kan beter.

Caithering is van mening dat een goede maaltijd niet alleen gezond, maar ook nog eens overheerlijk moet zijn. Desalniettemin brengt eten mensen samen. Puur en echt eten zorgt voor fittere en gelukkigere klanten, medewerkers en personen over het algemeen. Tevens zijn fitte medewerkers de motor van succesvolle organisaties.

Om bedrijven te helpen met het voorzien van een goede maaltijd is Caithering tot stand gekomen. Caithering biedt ontbijt- en lunchpakketten aan die door de klant eenvoudig via de website te bestellen zijn. Naast bedrijven is Caithering ook ideaal voor een picknick met vrienden of om je partner eens te verrassen met een ontbijtje op bed, zonder te veel moeite.

Met een paar klikken op de knop bestelt u gemakkelijk de maaltijdpakketten voor het aantal personen, datum en tijd naar uw keuze. Tijd en moeite bespaard!

Maar wie is het gezicht achter Caithering? Dat ben ik, Caithlyn Schneider! Een jonge onderneemster die ergens in de jaren 90 is geboren, een echte millennial. Voor het runnen van dit bedrijf heb ik International Leisure Management aan Breda Universiteit of Applied Sciences gestudeerd. Door mijn stages en praktijkervaring in de evenementensector ben ik gepassioneerd geraakt door het organiseren van business tot business evenementen. Een andere passie van mij is (je raadt het al): eten! En laat Caithering nu net de schakel zijn tussen deze twee werelden.

Door mijn ervaring in de business en evenementen sector weet ik wat de klant wilt: transparantie, makkelijk (bestel) proces, mooie presentatie en bovenal kwaliteit. Dat is wat ik met Caithering ook lever. Doordat Caithering een klein bedrijf is zijn wij erg flexibel. Zoekt u toch net wat anders, wij zijn bereid met u mee te denken en ons aan u en uw eetwensen aan te passen.